Gupt (1997) Full Hindi Movie 4K | Bobby Deol & Kajol | Manisha Koirala | Om Puri | Thriller Movies

Gupt (1997) Full Hindi Movie 4K | Bobby Deol & Kajol | Manisha Koirala | Om Puri | Thriller Movies
Gupt (1997) Full Hindi Movie 4K | Bobby Deol & Kajol | Manisha Koirala | Om Puri | Thriller Movies

Download Movie

The film Gupt, released in 1997, is a Bollywood suspense thriller drama directed by Rajiv Rai and produced by Gulshan Rai. The movie features Bobby Deol, Kajol, and Manisha Koirala in lead roles, along with veteran actors like Paresh Rawal, Om Puri, Raj Babbar, and Prem Chopra. Did you know that Gupt became the fifth highest-grossing film of its time? It also won three Filmfare Awards. The story of this film revolves around a murder mystery…

The plot showcases a love triangle where Sheetal (Manisha Koirala) and Isha (Kajol) both have feelings for Sahil (Bobby Deol) and are determined to win his love. The story begins with Governor Jaisingh Sinha (Raj Babbar), a renowned and honest politician. Sahil Sinha is his stepson, and his relationship with his father is strained, partly due to his mother, Sharda, marrying Sinha after the death of her first husband. Jaisingh tries his best to bond with Sahil, but Sahil remains distant. Jaisingh also has another son, Harsh. Ishwar Diwan (Paresh Rawal), Jaisingh’s personal secretary, has a daughter named Isha (Kajol), who is not only Sahil’s friend but also deeply in love with him. Meanwhile, Meghnath Chaudhary’s (Dalip Tahil) daughter, Sheetal (Manisha Koirala), also harbors feelings for Sahil, although Sahil doesn’t reciprocate.

Sahil falls in love with his friend Isha, but his father is against their relationship and wants Sahil to marry Sheetal instead. Amidst this turmoil, Jaisingh is murdered. Due to Sahil’s strained relationship with his father, suspicion falls on him, leading to his imprisonment. The movie takes a thrilling turn as the mystery deepens, keeping the audience guessing until the very end—who is the real killer?

फिल्म ‘गुप्त’ साल 1997 में रिलीज़ हुई, एक बॉलीवुड सस्पेंस थ्रिलर ड्रामा फिल्म है, जिसे राजीव राय ने डायरेक्ट और गुलशन राय ने प्रोड्यूस किया है। इस फिल्म में बॉबी देओल, काजोल और मनीषा कोइराला का लीड रोल है, इसके अलावा फिल्म में परेश रावल, ओम पुरी और राज बब्बर और प्रेम चोपड़ा जैसे दिग्गज कलाकार भी मौजूद है। क्या जानते है कि फिल्म ‘गुप्त’ उस समय की पांचवी सबसे ज्यादा कमाई करने वाली फिल्म बनी थी। इस फिल्म ने 3 फिल्मफेयर अवार्ड भी जीता था। इस फिल्म की कहानी एक मर्डर मिस्ट्री के इर्द-गिर्द घूमती दिखाई गई

फिल्म की कहानी में एक लव ट्राएंगल दिखाया गया है, जिसमें शीतल (मनीषा कोइराला) और ईशा (काजोल) साहिल (बॉबी देओल) को पसंद करती हैं। दोनों ही उसके प्यार को पाना चाहती हैं। कहानी की शुरुआत गवर्नर जयसिंह सिन्हा (राज बब्बर) एक मशहूर और ईमानदार राजनेता है। साहिल सिन्हा उसका सौतेला बेटा होता है। उसकी मां, शारदा अपने पति के मौत के बाद सिन्हा के साथ शादी कर लेती है। शायद इसलिये साहिल की अपने पिता से नहीं बनती है। अक्सर वहां से उखड़ा हुआ रहता है। लेकिन जयसिंह उसे अपनी नजदीकियां बढ़ने की हर संभव कोशिश करता है। सिन्हा का एक और छोटा बेटा, हर्ष भी है। ईश्वर दीवान (परेश रावल) उसका पर्सनल सेक्रेटरी है और उसकी बेटी ईशा (काजल) साहिल की दोस्त होने का साथ उसे बेहद पसंद भी करती है। वहीं मेघनाद चौधरी (दलीप ताहिल) की बेटी, शीतल (मनीषा कोइराला) भी साहिल को मन ही मन पंसद करती है, लेकिन साहिल के मन में उसके लिए कुछ नहीं होता है।

साहिल को अपने दोस्त ईशा से प्यार करने लगता है लेकिन साहिल के पापा (राज बब्बर) उनके इस रिश्ते के खिलाफ हैं और चाहते हैं कि वह शीतल (मनीषा कोइराला) से शादी कर ले। इस उथल-पुथल में जयसिंह की हत्या हो जाती है। पिता से हमेशा नाराज रहने के कारण लोगों का शक साहिल पर जाता है और उसे जेल जाना पड़ता है। इसके बाद फिल्म में जबरदस्त ट्विस्ट तब आता है जब आप इस फिल्म को अंत तक देखें और इस बात का अंदाजा लगाएं कि आखिर हत्यारा कौन है?

Movie:– Gupt 1997 (गुप्त)
Director: – Rajiv Rai (राजीव राय)
Cast:- Bobby Deol (बॉबी देओल), Kajol (काजोल), Manisha Koirala ( मनीषा कोइराला), Om Puri (ओम पुरी), Raj Babbar (राजबब्बर), Paresh Rawal (परेश रावल), Sadashiv Amrapurkar (सदाशिव अमरापुरकर), Ashok Saraf (अशोक सर्राफ), Prem Chopra (प्रेम चोपड़ा), Kulbhushan Kharbanda (कुलभूषण खरबंदा), Dalip Tahil (दलीप ताहिल), Raza Murad (रज़ा मुराद), Sharat Saxena (शरत सक्सेना), Harish Patel (हरीश पटेल), Mukesh Rishi (मुकेश ऋषि),Tej Sapru (तेज सप्रू), Anjan Srivastav (अंजान श्रीवास्तव), Vishwajeet Pradhan (विश्वजीत प्रधान)
Music:- Viju Shah (विजू शाह)
Genre: – Suspense Thriller सस्पेंस थ्रिलर, Romance रोमांस, Drama ड्रामा
Language: – Hindi

► Subscribe to Ultra Bollywood –
► Follow us on Pinterest:

Download Movie Gupt (1997) Full Hindi Movie 4K | Bobby Deol & Kajol | Manisha Koirala | Om Puri | Thriller Movies